Uitslagen

Competities en Toernooien

Eurotoernooi Zondag 08 Oktober 2023

Het is een licht bewolkte dag met een prima temperatuur voor een gezellige middag boulen. 28 deelnemers zijn er op deze middag gekomen, een mooi aantal, en voor niemand een triplet. Rob en Corry deden de organisatie, en er werd op tijd gespeeld.
 
De eerste partij speelde ik (Hans) met Corry tegen Willem en Tineke, ik begon met plaatsen maar dat ging niet helemaal zoals ik dat zou willen, en Corry plaatste beter toen de stand 4-4 was hebben we gewisseld Corry plaatsen en ik schieten , dat was een goede beslissing . Al snel scoorden wij punten. De stand 13-4 was binnen de tijd gehaald. Dat was ook de beste score van de eerste ronde. In de pauze weer op krachten gekomen van de chocolademelk, kon de tweede ronde beginnen.
 
Ik speel met Rik tegen Rogier en Tjitske. Rik plaatste goed en ik mocht weer schieten. Bij de stand 8-4 had Rik  dichtbij de but geplaatst, en toen alle boules van Rogier en Tjiske waren gegooid. Hadden wij nog vijf ballen over, Rik plaatste twee goede ballen en ik ook nog twee. Dit resulteerde in een score van 13-4. Twee partijen gewonnen en nu benieuwd naar de ronde drie.
 
In de derde ronde speelde ik met Annie tegen Jan en Wil.  Deze partij verliep ook weer goed, en met de stand 13-5 was het wachten op de einduitslag. Het was weer een leuke gezellige middag boulen, en weer uitstekend verzorgd door Corry en Rob.
 
Hans van der Kroft

najaar competitie 2023

Zeebodemtoernooi 2023

Dinsdagavond Competitie

Dinsdagavond Competitie

2022