Uitslagen

Competities en Toernooien

Q2 2024

Clubcompetitie Q1

De clubcompetitie heeft een spannend slot gekregen. In totaal werden 6 avonden meegeteld voor de eindklassering. Door het slechte weer werden 4 avonden afgelast en drie avonden konden worden weggestreept.
De derde plek was voor Henk Jan Bekius met 205 punten en een gemiddelde van 34.17. De tweede plek was voor Gerald Ruessink met 215 punten en een gemiddelde van 35.83. De eerste plaats was voor mij, met 1 punt voor Gerald eindigde ik met 216 punten en een gemiddelde van 36.
Dit had ik zelf helemaal niet verwacht en ik geef de credits hiervoor aan iedereen met wie ik deze avonden heb samengespeeld. Jeu de boules of Petanque is een spel dat soms heel erg neerkomt op tactiek en techniek, maar ook geluk is een belangrijke factor.
Het feit dat ik nu deze competitie ronde als eerste ben geëindigd geeft eens te meer aan dat de beste niet altijd wint. Iedereen heeft dus kans te winnen. Dat is ook meteen de charme van het spel: iedereen kan van iedereen winnen, maar ook van iedereen verliezen.
We beginnen nu aan Q2 met voor iedereen volop kans voor een mooie klassering. Ik wens iedereen daarbij veel succes, veel geluk maar bovenal veel plezier!

Werner Nijdam.

Q1 2024

najaar competitie 2023

Zeebodemtoernooi 2023

Dinsdagavond Competitie

Dinsdagavond Competitie

2022