WEGENS GROOT SUCCES HERHAALD!

Kennismakingsmiddag Jeu de boules op dinsdag 23 juli.

Na het succes van de vorige introductiemiddagen organiseert Jeu de Boulesvereniging Lelystad op dinsdag 23 juli vanaf 13.30 uur wederom een introductiemiddag voor iedereen die de beginselen van het spel wil ontdekken. 

Niet alleen bij de kennismakingsmiddagen komen belangstellenden een kijkje nemen, ook op reguliere speelmomenten mag de vereniging regelmatig een groot aantal potentiële leden begroeten. Vooral op dinsdagmiddag is het erg druk op de banen van Jeu de boulesvereniging Lelystad. 

Die drukte werd ook opgemerkt door Kees en Rina Steenbergen. Zij besloten onlangs om ook maar eens een kijkje te komen nemen. Het viel hen meteen op dat er ‘veel mensen’ waren: “Samen met anderen ben je lekker bezig in de buitenlucht. Het is niet alleen een leuk spel, maar je moet ook veel overleggen met je medespelers. Dat contact maakt het alleen maar leuker!”  

Ook enthousiast geworden? Op dinsdagmiddag 23 juli zullen er instructeurs aanwezig zijn om nieuwe spelers de basisbeginselen van de sport bij te brengen en hen wegwijs maken binnen de vereniging. 

U hoeft niets mee te nemen, al het spelmateriaal is aanwezig. 

Bent u niet in de gelegenheid om dinsdagmiddag 23 juli naar Sportpark Schouw te komen, kom dan gerust op een andere speeldag. 

Nieuws

WEGENS GROOT SUCCES HERHAALD!

Kennismakingsmiddag Jeu de boules op dinsdag 23 juli. Na het succes van de vorige introductiemiddagen organiseert Jeu de Boulesvereniging Lelystad op dinsdag 23 juli vanaf 13.30 uur wederom een introductiemiddag

Nieuws

ZOMER TRIPLETTE COMPETITIE (ZTC) 2024

JBV Lelystad ontvangt zondag 16 juni 2024 ongeveer 10 clubs uit Midden-Nederland die aan de ZTC meedoen. We verwachten ongeveer 80 deelnemers en/of bezoekers. Er zijn drie teams van JBV