Vrijwilligers dag 30 maart 2024

Op uitnodiging van het bestuur, Werner, Henk Jan, René, Henk en Liesbeth, heeft op Paaszaterdag de vrijwilligersdag plaats gevonden.

Na de inschrijving bij de wedstrijdcommissie werden de ca. 30 (van de in totaal 38) vrijwilligers ontvangen met een kop koffie of thee met een heerlijke plak paasbrood en slagroomsoesjes.

Om 13.00 uur werd iedereen welkom geheten door Werner, de voorzitter van het bestuur.

Werner benadrukte de onmisbaarheid van de vrijwilligers, die JBV Lelystad draaiende houden, met name de zorg voor het clubgebouw, het terrein en het groen, de bar- en kantinediensten, de wedstrijdcommissie, de website, de schoonmaak etc. en sprak daarvoor zijn dank uit.

Rond de klok van half twee werd een 1e partij Jeu de boules – op tijd – gespeeld.

In de pauze werd getrakteerd op diverse warme snacks, daarna kon de 2e partij aanvangen. Na deze partij kon iedereen aan de bar een drankje halen bij de bar, bediend door het bestuur, die af en toe moeite had de verschillende soorten dranken in de juiste bijbehorende juiste glazen te serveren, wat soms tot enige hilariteit leidde.

Corry had intussen de eindstand berekend en kon de prijswinnaars van de dag bekend maken:

1e prijs: Werner; 2e prijs: Mark; 3e prijs; Theo, poedelprijs; Rogier.

Henk (de la C.) kreeg nog een speciale medaille als dank voor zijn inzet voor de sponsoring en het (nog te realiseren) Boulodrôme.

Als afsluiting werd een heerlijk Chinees buffet uitgestald, waarvan iedereen heeft genoten.

Kortom: het was een zeer gezellige en geslaagde dag.

Bekijk de foto’s op de foto pagina

Nieuws

WEGENS GROOT SUCCES HERHAALD!

Kennismakingsmiddag Jeu de boules op dinsdag 23 juli. Na het succes van de vorige introductiemiddagen organiseert Jeu de Boulesvereniging Lelystad op dinsdag 23 juli vanaf 13.30 uur wederom een introductiemiddag

Nieuws

ZOMER TRIPLETTE COMPETITIE (ZTC) 2024

JBV Lelystad ontvangt zondag 16 juni 2024 ongeveer 10 clubs uit Midden-Nederland die aan de ZTC meedoen. We verwachten ongeveer 80 deelnemers en/of bezoekers. Er zijn drie teams van JBV