Geslaagd Kersttoernooi 2023

Op zaterdag 9 december jl. is het jaarlijkse Kersttoernooi gehouden bij JBV Lelystad. De opkomst was overweldigend. Tijdens het toernooi heeft iedereen genoten van een heerlijke Kerstlunch (gesponsord door Plus Jol en Albert Heijn Boswijk) en van de zelfgemaakte soep door onze eigen keukenbrigade. Er hing een gezellige en gemoedelijke sfeer en er was tijd om eens wat uitgebreider te praten met clubleden die je anders niet zo vaak tegenkomt.
Ook de wethouder Sport en Bewegen: Rinze Broekema, bezocht onze bijeenkomst even en reageerde heel positief op de grote belangstelling en de gezellige en ontspannen sfeer. 
Afscheid

Naast dit alles is nog stilgestaan bij een bijzonder moment: een moment van afscheid. Onze Marianne gaat na ruim 12 jaar onze vereniging en daarmee ook haar plek achter de bar en in de keuken verlaten.
Het is mooi geweest. Altijd met heel veel plezier en met hart en ziel gedaan’, zo geeft Marianne aan. En dat was merkbaar. Niets was Marianne te veel en met een royale glimlach verzorgde ze de drankjes en hapjes iedere keer weer.

Met een aantal hartelijke woorden namens het bestuur, een fruitmand, een cadeaukaart en met applaus is Marianne alvast uitgezwaaid. Marianne is er nog tot en met 30 december.

Partijtje
Er zijn twee partijen gespeeld, één voor en één na de kerstlunch, onder gelukkig nog redelijke droge weersomstandigheden, waarna de prijsuitreiking plaatsvond. Er waren prachtige prijzen, zo ook voor de grote Tombola die hierop volgde (opbrengst voor de Boulodrome).

Bedankt
Alles was fantastisch georganiseerd. Wij bedanken allen die hieraan bijgedragen hebben van harte  

Nieuws

ZOMER TRIPLETTE COMPETITIE (ZTC) 2024

JBV Lelystad ontvangt zondag 16 juni 2024 ongeveer 10 clubs uit Midden-Nederland die aan de ZTC meedoen. We verwachten ongeveer 80 deelnemers en/of bezoekers. Er zijn drie teams van JBV

Nieuws

Zuiderzeetoernooi Doubletten

We zijn nog op zoek naar 4 teams voor het zuiderzeetoernooi doubletten. Meld je team aan in het clubhuis Entre nous. Er hangt op het mededelingen bord een lijst voor