Festiboules Amsterdam

Dinsdag 4 juli 2023. Een boule-avond met als thema Amsterdam. Dat was wel duidelijk door de prachtige foto’s aan de wand van ons clubgebouw en door de muziek natuurlijk.
De eerste partij speelde ik met Gerald tegen Tina en Max. Wij wonnen met 13-3, dankzij Gerald als schutter en mijn plaatsen dat gelukkig goed ging.
Daarna genoten we van heerlijke hapjes en drankjes.
Dan de tweede ronde. Mijn medespelers waren Marie en Ron van Galen, een van de twee broers die deze avond ook mee speelden. Ron zei dat hij weinig boule-ervaring had, maar dat was niet te merken en Marie speelde natuurlijk ook goed. Onze tegenspelers waren Tjitske, Willem en Theo. Deze partij wonnen we met 13-5.
Daarna weer hapjes en (live)muziek. Marianne kwam ons nog verrassen met bitterballen.
Tot slot was het tijd voor de prijsuitreiking en tot mijn verbazing bleek ik (Ina de Graaf) eerste te zijn geworden!
Iedereen bedankt voor deze fijne avond. Ina.

Nieuws

SINTERKLAAS TOERNOOI

Sinterklaas Toernooi Op dinsdag 28 november 2023 organiseert de Wedstrijdcommissie een SINTERKLAAS TOERNOOI.  Er wordt 1 partij gespeeld (op tijd), gevolgd door een gezellige Sinterklaasavond met warme chocolademelk, pepernoten en

Nieuws

Dinsdagmiddag

EURO-TOERNOOI Beste leden, De wedstrijdcommissie heeft zich voorgenomen om eens in de twee weken op dinsdagmiddag een mini eurotoernooi te organiseren. Dit bij voldoende belangstelling. Houd de activiteiten kalender in