Clubkampioenschappen Tripletten

Het was nog even spannend of er wel 6 teams mee zouden doen vandaag maar gelukkig kon het toernooi door gaan . Wel is het jammer dat er maar 6 teams mee deden maar daar was het plezier niet minder om . Het weer was prachtig en de kantine was weer prima bezet door Erna en Adriaan , dank daarvoor !
Doordat er maar 6 teams mee deden konden we een halve competitie spelen zodat iedereen een keer tegen elkaar moest. Hieronder volgt de uitslag :

1e. Lieuwe Jousma , Henk Jan Bekius en Barend van Eekeren , 5 gewonnen partijen.
2e. Henk Hoorn , Willem van Waveren en Ton Engel , 3 gewonnen partijen.
3e. Gerald Ruesink , Thierry Pietersen en Theo Kemper , 2 gewonnen partijen.
4e. Hans van der Kroft , Vera Louis en Roger Reitsma , 2 gewonnen partijen.
5e. Corry Oosterloo , Lida van den Broek en Loek van den Broek , 2 gewonnen partijen.
6e. Jan van der Zon , Tina Zwiers en Egbert Louis , 1 gewonnen partij.

Ons team kwam wat moeizaam op gang maar we wisten iedere keer een achterstand weer goed te maken. Behalve in de partij tegen het team van Gerald , we kwamen met 9-0 voor maar wonnen uiteindelijk op het nippertje.
Ik wil iedereen bedanken voor de leuke dag en hoop dat we volgende keer weer met 12 teams kunnen deelnemen.

Henk Jan Bekius.

Nieuws

SINTERKLAAS TOERNOOI

Sinterklaas Toernooi Op dinsdag 28 november 2023 organiseert de Wedstrijdcommissie een SINTERKLAAS TOERNOOI.  Er wordt 1 partij gespeeld (op tijd), gevolgd door een gezellige Sinterklaasavond met warme chocolademelk, pepernoten en

Nieuws

Dinsdagmiddag

EURO-TOERNOOI Beste leden, De wedstrijdcommissie heeft zich voorgenomen om eens in de twee weken op dinsdagmiddag een mini eurotoernooi te organiseren. Dit bij voldoende belangstelling. Houd de activiteiten kalender in