background
logotype
image1

Zomer Avond Club Ontmoetingen

De eerste avond ZACO (ZomerAvond ClubOntmoetingen) bij De Gooiers in Loosdrecht kende met 57 deelnemers een heel mooie opkomst. Er wordt gespeeld volgens het supermêleesysteem. Dat wil zeggen dat in elke van de drie te spelen ronden de triplettes door middel van loting worden vastgesteld. Ook de tegenstanders worden door middel van loting bepaald. Op deze manier speel je met veel verschillende leden van andere clubs uit District Midden. De gezelligheid staat voorop bij de ZACO en iedereen kan dan ook meedoen, ongeacht welke licentie je hebt. Van onze club deden er 4 leden mee: Sandra, Martin, Max en Gerald. 

 

We hebben leuke wedstrijden gespeeld waarbij Martin ook nog eens afsloot met een marathonpartij die ze winnend wisten af te sluiten met 13-11. Na afloop volgde de prijsuitreiking waarbij Gerald de winnaar bleek van de eerste avond, de beste van het District! Nou ja, van diegenen die meededen dan, twee weken geleden bij het DK Tête à Tête kwam hij niet verder dan de 13e plek. De eerstvolgende twee avonden zijn wat verder weg, Wijk bij Duurstede en Veenendaal maar daarna spelen we nog bij drie clubs die wat dichter bij liggen, op 23 mei bij De Gemshoorn in Soest; 6 juni in Almere en 20 juni, de slotavond bij Randenbroek in Amersfoort. Het zou leuk zijn als we dan met nog meer leden mee zouden doen, het is echt een leuk toernooi waarbij je veel verschillende mensen ontmoet.

 

Het werd wel een latertje, je moet er wel rekening mee houden dat je rond 24:00 uur pas weer thuis bent, al zal dat vanuit Almere weer wat eerder zijn maar het is de moeite waard!

 

Gerald

2019  Jeu de Boules Vereniging Lelystad  globbersthemes joomla templates