background
logotype
image1

verslag van Corry Eurotoernooi april 2018

En dan moet ik een stukje schrijven omdat ik het euro toernooi  April 2018 heb gewonnen… Allereerst het weer was heerlijk, de loting werd wederom perfect verzorgd door Bas… Met een mooie opkomst van 31 man/vrouw.

De eerste partij mocht ik spelen met Klaas Regter de broer van Annie, tegen Harm en Henk van der Hoef, Klaas plaatste alles op het butje, toppie zo een maat, ik hoef dan alleen maar bij te leggen, en te schieten achteraf had ik het schieten beter kunnen laten, want ik schoot elke keer mijn maatje weg, jammer Klaas maar je heb ook van die grote ballen. J deze partij hebben Klaas en ik gewonnen met 13-5, bedankt Klaas.

De tweede partij werden Edwin Linnenbank en ik gekoppeld, Edwin had er ook 2 gewonnen dus we gingen ervoor. Tegen Willy Boer en Maevis Hiemcke, het was niet helemaal makkelijk want de dames plaatste best wel goed, we stonden 11-7 en de laatste 2 punten kwamen er maar niet bij. Door een beetje geluk kregen we uiteindelijk de 2 punten en we hadden gewonnen met 13-7, bedankt Edwin..

De derde partij werd Maevis aan mij gekoppeld, terwijl ik net van Maevis had gewonnen ging zij ervoor. Deze partij speelde we tegen Jenny en Erna, Maevis plaatste goed, let goed op je duim Maevis J dat zei ze zelf elke keer. Ook deze partij gewonnen met 13-5. Bedankt Maevis..

Het weer bleef goed, ben zelfs een beetje verbrand.

Op naar het euro tournooi in Mei, dit keer is het weer op zaterdag 12 mei.

TOT DAN !!

Bedankt Wim en Frits voor de goede verzorging achter de bar J

2018  Jeu de Boules Vereniging Lelystad  globbersthemes joomla templates