background
logotype
image1

verslag van de winnaar van het Snerttoernooi 2018

 

Als winnaar van het Snert toernooi zag ik dat Bas en Barend al een stukje op site hadden gezet. Dus van mijn kant niets over de kou. Niets over de muziek van Hans. Niets over de heerlijke snert. Niets over de fantastische barbezetting. Ik zal me beperken tot het wedstrijdverloop. In de eerste ronde werd ik gekoppeld aan Ruud, een niet lid. Onze tegenstanders waren Willem van Waveren en mijn zoon Johan. De partij verliep voor ons voorspoedig we wonnen met 13-03. Ik denk dat Johan te veel eerbied voor zijn vader had. Hij speelde niet best. Na een kop snert de tweede ronde. Weer was Ruud mijn medespeler en de tegenstanders waren Willem van Waveren en Bert. En weer waren wij een goed team. Ruud plaatste ontzettend goed en mijn schoten waren meestal raak eindstand : 13-01.

Benieuwd naar de loting van de derde ronde. Ditmaal was Bert, waar ik de tweede ronde tegengespeeld had mijn maat. De tegenstanders wederom Willem van Waveren hij was gekoppeld aan Mathijs. Door Bert goed te coachen kwamen zijn boules steeds dichter bij het butje en het schieten bleef goed gaan. Wij wonnen de partij met 13-04. Sorry Willem ☺Mijn "concurrent " Ruud won zijn partij met 13-07 dus het podium kwam in het zicht.

Inderdaad was dat het geval. De einduitslag werd bekend gemaakt. Op de derde plaats Jenny van Waveren. Tweede werd mijn kennis Ruud Wijlinck. En ik mocht op de hoogste trede plaatsnemena de prijsuitreiking konden we op een geslaagde dag terugkijken.

Iedereen bedankt voor zijn/haar bijdrage aan dit toernooi.

Jan Braber

 

2018  Jeu de Boules Vereniging Lelystad  globbersthemes joomla templates